Tallimme on 80-luvulla rakennettu EU-määräykset täyttävä, tilava, siisti ja raikasilmainen 8 hevosen koti. Kahdeksan karsinan lisäksi tallista löytyy pesupaikka hevosille, vessa, kaksi satula-/loimihuonetta, tilava heinävaja, pesukone, jääkaappi ja pakastin kylmäkääreitä varten. Satula-/loimihuoneet ja wc remontoitu kesällä 2013.

Tarhoja on tällä hetkellä 8 ja kaikki ovat tilavia. Kaikki tarhamme on remontoitu (aidat ja pohjat) 2013-2017 välisenä aikana. Tarhojen pohjat ovat hiekkaa ja aidat kestävää rautaputkea. Tarhoilla myös valaistus. Kesällä hevosilla laidunmahdollisuus.

Tilallamme on uusi, kesällä 2013 valmistunut laadukas, aidattu ulkokenttä (35x85m), jonka pintakerros koostuu siltti-hiekasta 2/3 ja kivituhkasta 1/3. Lisäksi käytössä laidunta kiertävä ratsastusrinki, jossa mahtuu myös ajamaan. Pohjia huolletaan säännöllisesti. Käytettävissä myös uusittu laadukas estekalusto ja pitkä vesihauta. Estepuomien kannattimina FEI:n hyväksymät Safety System nylon-kannattimet, jotka takaavat harjoittelun turvallisuuden. Pohjia hoidetaan Platz Max Multi -huippulanalla, jollainen on käytössä myös mm. HIHS:ssa.

Läheltä löytyy v.2012 uudistettu hiittisuora (erillinen korvaus), jonne on vain 5 min kävelymatka metsän läpi.

Maneesille ja tallin laajennukselle olemme saaneet luvat 2016 ja rakentaminen aloitetaan tuki- ja rahoitusasioista riippuen toivottavasti vuoden 2018 aikana.

Tilaltamme löytyy myös uusi, turvallinen, kiinteäseinäinen, katettu ja tilava kävelykone kuudelle hevoselle.

Loimien kuivatus telineet, joiden taakse sijoitetut patterit takaavat kuivumisen sisäpinnoilta

Suitsille on hyvin tilaa

seurustelu nurkkaus

Satulatelineet

Jokaista hevosta kohden on hyvin tavaroiden säilytystilaa

Rehuhuone

WC:stä löytyy puitteet varusteiden pesulle

Ulkokenttä, ja oikeassa yläkulmassa näkyy hevosten laidunta

Ulkokenttä

Miljöötä :)

Kävelykone kuudelle hevoselle

Hepat ulkoilee marraskuu 2015

Tallimme sai uuden ulkokuoren kesällä 2017

Hepat ulkoilee keväällä