Tiikku ja Aada 2011

Tallin toiminnasta vastaa koko ikänsä hevosten parissa työskennellyt Tiia-Liisa Saarinen, tuttujen kesken Tiikku.

Olen työskennellyt aiemmin estevalmentaja Pekka Mäkelän tallilla tallimestarina, sekä keväällä 2015 Ruotsissa Malin Baryard-Johnssonin ja Petra Aittolan talleilla. Lisäksi kokemusta on pienemmiltä talleilta tallitöistä ja ratsutuksesta.

Olen viittä vaille valmis estehevosiin erikoistunut ammattiratsuttaja. Opinnot olen suorittanut Ypäjän hevosopistolla. Opinnoista puuttuu vielä yksi 140cm rataesteiden virheetön tulos, jonka suorittamisen jälkeen valmistun virallisesti. Lisäksi olen suorittanut marraskuussa 2014 Valmentaja I -tason opinnot ja kuulun Suomen Valmentajat Ry:hyn, sekä Equestrian Trainers-Finland:iin.

Ratsastuksen olen aloittanut ABC-tallilla Arto-Pekka "Artsi" Heinon opissa vuonna 1995. Pitkäaikaisimpana päävalmentajanani on toiminut kokenut estevalmentaja Pekka Mäkelä. Tällä hetkellä valmentaudun myös ruotsissa asuvan Petra Aittolan kanssa. Lisäksi hyödynnän vierailevia valmentajia mahdollisuuksien mukaan. Hevosiani käy koulupuolella työstämässä avukseni kouluratsastaja Petri Lopakka.

Nuorempana myös vikelsin hyvällä menestyksellä yksilö- ja joukkuevikellyksessä. Valmentajanani toimi Anne-Mari "Ankki" Engman. Vikellysurani ohella myös valmensin nuorempien joukkuetta.

Olen suorittanut turvallisuuspäällikön koulutuksen ja toiminkin Ratsastusseura ORK:n kilpailuiden turvallisuuspäällikkönä vuosina 2009-2014

Merkittävimpiä saavutuksia urallani on ollut 6-vuotiaiden hevosten Racing Trophy- sarjakilpailun finaalin toinen sija Olimpia-tammalla vuonna 2011. Samana vuonna kilpailimme Olimpian ja Uscada Du Mantannan kanssa Hartwall-areenalla hyvin tuloksin. Halli P-SM pronssi 2013 ja lukuisia sijoituksia 120-130cm esteiltä. Kesällä 2015 debytoin LähiTapiola GP-sarjassa 140cm esteillä ja tavoite tulevaisuuteen on GP-sarjan sijoituksissa, SM-mitaleissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Myös nuorten hevosten koulutus on lähellä sydäntäni ja on upeaa nähdä nuorten nousevan ikäluokkatasoille ja menestyvän!

Papaola 5v Racing Trophy 2015, Salo

Domino HIHS 2014

Domino Lapland Trophy 2013

Sami ja Tiikku menossa ratsastamaan Dominican Republic 2012

Voulting / vikellys 2003

Dominican Republic 2012

Sami ja Domino Kalajoella 2013

Tiia-Liisan lisäksi tallista vastaa aviomies "talonmies" Sami Saarinen. Samilla on myös pitkä, yli 10 vuoden kokemus hevosten kanssa työskentelemisestä. Samin ehdottomia valttikortteja ovat rauhallisuus, toimeliaisuus ja eläinrakkaus. Sami vastaa tallin huoltotöistä ja on korvaamaton apu myös hevosten kanssa työskenneltäessä. Sami on erittäin ammattitaitoinen autojen ja koneiden käsittelijä.